GENIET VAN ONLINE GEMOEDSRUST MET LAR

Geniet van online gemoedsrust met LAR.

"Een Limburgse jongen wordt verdacht van cyberpesten met een zelfmoord tot gevolg"

"Een virus infiltreert Belgische computers en vraagt een som geld te storten in naam van de federale politie"

"Gehackte facebook- accounts sturen reclame uit naar vrienden voor mirakelpillen"

Bescherm uw digitale leven voor het te laat is

Ons leven stopt vandaag niet meer aan het computerscherm, het gaat verder op internet.

Phishing, identiteitsdiefstal, hacking, fraude met kredietkaarten,... zijn dagelijkse realiteit. Als ook u online actief bent, is het slechts een kwestie van tijd voor u te maken krijgt met cybercriminelen. eProtect van LAR is een innovatieve rechtsbijstandsverzekering die waakt over uw rechten in uw digitale leven.

Praat erover met uw gespecialiseerde LAR makelaar.

WANNEER IS ePROTECT VAN TOEPASSING?


Een rechtsbijstandverzekering waakt over uw rechten door bij een geschil of ongeval alle stappen te nemen om de schade te recupereren die werd toegebracht. eProtect van LAR is innovatief in zijn aard omdat wij nu ook opkomen voor uw rechten in uw digitale leven. Het gaat daarbij ondermeer om:

 • frauduleus gebruik van betaalmiddelen: uw bankgegevens werden gestolen en gebruikt voor de aankoop van computermateriaal. Een tijdje later valt de factuur bij u in de bus. LAR helpt u de koop ongedaan te maken.
 • diefstal van identiteit: iemand uw identiteit en e-mailadres steelt om een andere burger te bedreigen en te stalken via het internet. LAR schakelt meteen internetspecialisten in om uw belangen te verdedigen.
 • strafrechtelijke verdediging: uw zoon of dochter ervan wordt beticht een pestcampagne te voeren via de sociale media, tegen een klasgenoot. LAR neemt de kosten en erelonen ten laste van de advocaat die u voor de strafrechter zal verdedigen.
 • aantasting van de eReputatie: iemand laster over u verspreidt op het internet en de sociale media. LAR zet meteen haar experten aan het werk om de negatieve informatie te laten verdwijnen of te verdringen.
 • online contracten: u enkele flessen wijn koopt op het internet van een zogezegd gespecialiseerde firma. Later blijkt u te hebben ingeschreven voor een minimale maandelijkse afname van zes flessen. En dit een jaar lang. De ‘kleine lettertjes’ in de verkoopsvoorwaarden waren absoluut niet duidelijk. LAR zoekt een minnelijke oplossing te vinden met de handelaar en indien nodig zal een gespecialiseerde advocaat worden voorgesteld om het contract nietig te verklaren.
 • en meer...

WAT DOET LAR ALS IK SLACHTOFFER BEN?


Uitgebreide dekking, juridisch advies én digitale opruimservice

 1. JURIDISCH ADVIES: voorkomen is beter dan procederen. Daarom helpt LAR u de eerste maatregelen te treffen. U kan steeds beroep doen op de LAR experten, zij verlenen u het nodige advies.
 2. OPRUIMSERVICE: Heeft de tegenpartij online informatie verspreid die u schade toebrengt? Dan zetten we, kostenloos, internetexperten aan het werk die de schadelijke informatie zullen verdringen en op die manier het internet 'opruimen'.
 3. MINNELIJKE OPLOSSING: Hebt u een geschil of loopt u schade op tijdens een van uw activiteiten op het internet? Dan trachten we een minnelijke oplossing te vinden.
 4. MEDIATIE: De beste manier om geschillen op te lossen - ook die uit uw online leven. We stellen daarbij een onafhankelijke bemiddelaar aan om tot een vergelijk te komen tussen u en de tegenpartij. LAR is de specialist op het vlak van mediatie in België.
 5. ADVOCAAT: Bij gebrek aan een minnelijke oplossing, gelasten we een advocaat. U kiest volledig zelf welke advocaat u vertegenwoordigt en LAR zal instaan voor alle kosten van uw verdediging.
Of